Când ai devenit important?

De fiecare dată când „te pregătești” pentru o întâlnire cu miză îți faci din timp lecțiile. Cauți să afli detalii care te-ar putea ajuta să ajungi mai repede la coarda sensibilă a interlocutorului. Până și tinuta are un rol important în felul în care vei fi judecat de ceilalți. Și toate la un loc vor spune ceva despre tine. În acord cu așteptările lor.iStock_000003898245XSmall

Dar așteptările tale?
Dorințele tale?
De cât timp nu te-ai mai gândit la ele?
De câte ori ai amânat momentul enumerării lor, fără să mai ai pretenția și să le duci la îndeplinire?

De ce ai devenit atât de puțin important pentru tine?

Îti imaginezi că poți fi interesant pentru ei dacă tu nu dai nici doi bani pe ceea ce contează pentru tine?

Te rog, redă-ți dreptul de a trăi și pentru tine.

Prețuiește-te îndeajuns cât să-ți oferi timp și pentru tine.

Prea mulți din cei pe care îi însoțesc pe drumul dezvoltării profesionale și personale reitereaza acest subiect. Când ajungem să căutăm “sprijin” este un prim pas al stimei de sine, al speranței că voi face ceva și pentru mine, indiferent de opinia celorlați.

Partea spectaculoasă a acestui proces este că tot ceea ce faci pentru tine determină implicit o schimbare în jurul tău.
Relațiile cu toți, de la cei mai apropiați membri ai familiei, până la cunoștințe sau colegi de muncă, vor fi încântați să-ți fie în preajmă. Te vor aprecia, vor observa detalii pe care altă dată te străduiai să le evidențiezi și, cel mai important, orice obiectiv va ajunge mai repede în capitolul “realizări”.

Oferă-ți o primă experientă participând la a patra ediție locală a conferinței „International Coach Federation” din 8 martie și nu o să regreți. E timp pentru tine și dorințele tale care așteaptă să fie împlinite.

ca să vezi și următoarele filme dă click pe banerul de mai jos:

Send me the next video

Solicita o programare

Programeaza-te