Testimoniale Workshop FEO

Feedback workshop 24 oct

De ce recomanzi?

Pentru ca este programul potrivit pentru acei oameni care vor sa se descopere si sa imbunatateasca ceva in relatia cu ei insisi si cu cei din jur. Am apreciat foarte mult exemplele folosite, modul cum ai structurat informatia, faptul ca a fost un workshop bazat foarte mult pe facilitare.

Nicoleta Ionila
Human Resources, Human Resources Manager RMX&Agg, Geocycle & Support Functions
Holcim (Romania) SA

Am reusit sa redescopar ca lucrurile simple si usor de aplicat pot avea un impact pozitiv atat asupra mea cat si a celor din jurul meu.

Cristina Milea
Corporate Sales Director
AUSTRAL TRADE

Recomand workshop-ul acelor persoane care au un proiect care mocneste de mult si nu a luat “FOC”.

Napoleon Combei
Owner NOCLEAN

Workshop-ul este creat sa ne aminteasca faptul ca suntem oameni, nu roboti si nu incearca sa “ne invete” ceva ci sa ne ajute sa descoperim ce pretuim sau uram la noi insine. Am reusit sa respir astazi. Multumesc!

Ana Toma
Field Marketing Manager CEE Region
Philips

Workshop-ul este folositor celor carora nu mai gasesc timpul si contextul in care sa-si puna intrebari structurate si profunde despre ei insisi. Multumesc pentru o zi altfel, petrecuta cu mine. Apreciez si inseamna mult pentru mine.

Calin Pop
Director Treasury
Porsche Bank Romania

Pentru mine ziua de astazi a echivalat cu o sesiune de coaching, mi-am resetat atat trairile cat si asteptarile, am simtit ca ma reinventez.
Astazi mi-am reamintit lucruri si practici pe care le “uitasem” si cred ca, chiar daca fiecare dintre noi cunoastem teoria simtim periodic nevoia sa te reseteze cineva din exterior, sa-ti aduca aminte ca poti, ca ai valoare si depinde doar de tine.

Adriana Paslaru
Director Transformation Office
Dacris

Consider ca workshop-ul a prezentat intr-o maniera foarte prietenoasa si calda instrumente pe care le poti folosi in interactiunea cu mine insami si cu ceilalti pentru a-mi imbunatati viata. Mi-a placut in mod deosebit atmosfera calda si prietenoasa creata in timpul seminarului.

Ana Maria Nicolae
Senior Dealer Capital Markets Sales
ING Bank Romania

Recomand workshopul pentru conceptele si subiectele puse in discutie, interactiunea si exemplele date. Multumesc!

Ioan Mihaltan
Business Manager
ING Bank Romania

M-am simtit foarte bine si m-am regasit in exemplele folosite. Am inteles, inca o data, ca sunt cea mai importanta persoana din viata mea; ca si eu am nevoie de mine, nu doar altii; ca viata inseamna bucurie atunci cand o imparti cu tine si cu ceilalti.

Adelina Popa
Director Business Solutions
Dacris

Un workshop extrem de folositor care te invita sa reflectezi la relatia cu tine. Am fost incantata sa particip, pe viitor sunt interesata sa particip si la alte module.

Oana Leahu
Owner The FAM