Antrenamente

Am participat aseară la Gala Business Edu, evenimentul anual în care se premiază cele mai frumoase realizări din domeniul Learning and Development. Traineri, coachi și companii din industria de HR, își așteaptau cu emoții nominalizările din partea clienților. O recunoaștere a creativității, popularității și a profesionalismului de peste an.Track Record close-up

Invitatul surpriză a fost Octavian Bellu, un model de management strategic și operațional, care s-a condus în viața profesională după câteva principii aplicabile în sport și business deopotrivă.
Consecvență, asumarea riscurilor, viziune.
Setarea obiectivelor majore cu aș spune eu un ingredient personal, ambiția sa, l-au condus către reușită.

Cum altfel ar fi ajuns în Cartea Recordurilor la capitolul “cel mai de succes antrenor din lume”?

Cum altfel ar fi venit la eveniment la numai câteva săptămăni de la intervenția chirurgicală pe coloană?

Discursul său presărat cu exemple din sport ar putea fi oricând folosit în introducerea unui seminar “Train de Trainers”.
Cât de bine te cunoști – punctele forte, valorile și dorința permanentă de a fi mâine mai bun ca azi, pare să fie rețeta verificată.

Ca să ajungi însă la forța de a face aceste exerciții zilnice, cu tine și cu cei din jurul tău, trebuie să te antrenezi.
Zi de zi fac acest lucru cu cei cu care își doresc să se antreneze. Sportul, în toate variantele lui, exercițiile minții sau ale corpului, sunt cele care te mențin în formă. Îmi acompaniez clienții în demersurile de dezvoltare, trăind în egală măsură bucuria reușitelor lor.

Puterea voinței îți permite să faci ceea ce ai spus că vei face, când ai spus că vei face.

Felicitări tuturor câștigătorilor de aseară, celor care se implică pentru a menține acest climat de performanță în echipele lor și desigur organizatorilor.

Solicita o programare

Programeaza-te