Simplu

Îmi perfecționez prezentarea pentru conferință. Am ceva emoții dar în adâncul sufletului sunt foarte mulțumită. Sunt convinsă că publicul va prelua mesajul meu.

De unde atâta siguranță?easy hardway road sign arrow

Cred în ceea ce fac și cu atât mai mult mă bucur că am prilejul să împărtășesc cu peste o sută de persoane ceea ce gândesc.

Cât de important este să faci ceea ce te reprezintă?

Mulțumită parteneriatului cu “HART”, reprezentantul “HOGAN Assessment System” în Romania, mi-am mai împlinit niște visuri.
La început erau doar o înșiruire de gânduri. Pe măsură ce am muncit la ele, au căpătat contur transformându-se în obiective.

Mi-am dorit să lucrez cu și pentru oamenii cu potențial.

Primul pas a fost concretizat prin înființarea companiei care are ca obiect principal de activitate “Identificarea și dezvoltarea potențialului”. Așa a luat nastere Yourway Life & Career Counseling.

Am scris despre potențialul oamenilor aici și în diverse “publicații de specialitate” împartășind din experiența mea profesională.

M-am gândit împreună cu organizatorul la un eveniment de promovare a instrumentului cu ajutorul căruia evidențiez potențialul de dezvoltare și mi s-a oferit posibilitatea să fac un studiu pe această temă.

Am reușit să contribui la promovarea unei “cărți”. Aici mai am de lucru, visul meu este să ajung să scriu o carte.

Cât de simple par toate acestea când crezi în ceea ce faci și nu renunți!
Încrederea în cei din jurul meu mi s-a întors înzecit, profesioniști din domeniul în care activez mi-au oferit necondiționat ajutorul și le mulțumesc.

Mâine este “ziua” cea mare, aceea în care voi confirma științific ceea ce până acum am intuit și verificat doar în viața de profesionist.

Care sunt comportamentele aducătoare de succes ale tinerilor din ONG-uri vis a vis de cele ale angajaților din multinaționale.

Am sondat aceste comportamente pe tineri de care s-a auzit și cu siguranță se va mai auzi. Vestea bună este că sunt mult mai mulți și mi-a fost destul de greu să-i selectez pe cei douăzeci care au acceptat să intre voluntari în studiu. La ei mă gândesc atunci când sunt nevoită să demontez ipoteze de eșec emise cu vehemență. Pentru că acești tineri sunt printre noi, aici sau reprezentându-ne în lumea întreagă la cele mai înalte școli sau în companii de renume.

Pentru cei ca ei, oameni care lasă urme în jurul lor, muncesc cu mare plăcere încărcându-mă cu energie.

Solicita o programare

Programeaza-te