Trei

Primii trei ani din viața unui copil înseamnă foarte mult. E perioada în care se pun bazele unei construcții care va susține personalitatea individului. Sunt anii în care se acumulează pe nesimțite sute, mii, milioane de informații care se pun cap la cap. Tot atunci, bucuria și tristetea se manifestă cu sinceritate.

Atâția ani avem și noi, trei.motivational signs post

În urmă cu fix trei ani, împreună cu HART,  lansam în prima sa Conferința strategică de HR ceea ce avea să devină Yourway Life & Career Counseling: primul business care are la bază identificarea și dezvoltarea potențialului uman.

În acest răstimp am facut primii pași în mediul de afaceri, ne-am dezvoltat și ne-am găsit prieteni cu care împărtășim aceleași valori: Cosmin Alexandru, Dragoș Bucurenci, Cristian Manafu, Simona Tache, Cristian Lupșa, Cristina Bazavan, CROS, Erudio.

Ne-am definit  propriul sistem de referință bazat pe onestitate, curaj, creativitate și o relație personalizată cu fiecare client care ne-a trecut pragul.

Ne-am așezat într-un spațiu propice activităților noastre, “Potential Development Place” pentru toți cei care își caută drumul potrivit în viață. Site-ul nostru a trecut la o ținută mai modernă care-i permite să prezinte cu ușurință serviciile Yourway.

Anii în care am lucrat pentru toate cele trei piețe pe care le-am definit inițial:

–       Business,

–       Studenți și tineri profesioniști

–       Minori

ne-au încurajat să ne extindem serviciile.

Astfel, pentru toți minorii care au beneficiat de evaluările de potențial sau vocaționale am creat ateliere de dezvoltare specifice, pe categorii de vârstă:

3-7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani, 15-18 ani.

Ne-am atins obiectivul de a lucra cu instrumente psihologice, sub egida Colegiului Psihologic din România, pe toate palierele educaționale ale minorilor:

–       preșcolari,

–       elevi de învățământ primar și gimnazial

–       liceeni.

Am creat parteneriate cu grădinițe, școli, licee și ONG-uri susținând și completând astfel actul educațional din sistemul de învățământ de stat și privat.

Studenții și tinerii care activează în ONG-uri educaționale ne sunt prieteni și o sursă continuă de creativitate pentru Yourway. Alături de ei ne jucam rolul de mentor sau consilier de carieră, facilitator sau lider de idei.

În segementul Business am lucrat proiecte de design organizational sau talent management pentru companii din industriile financiar-bancară, asigurări, IT, Construcții, Media și Presă.

Executive Coachingul ocupă un spațiu bine definit în aria serviciilor pe care Yourway Counseling le acoperă iar clienții individuali sunt persoane care ocupă poziții de middle și top management cât și membri ai echipelor de board.

Una din cele mai frumoase activități este cea de susținere a bursierilor Yourway, tineri cu potențial înalt care ne reprezintă cu cinste în lumea întreagă. Rezultatele lor academice și profesionale vorbesc de la sine iar faptul că-i pot însoți pe drumul dezvoltării este un prilej de continua bucurie.

Scrisul face parte din viața mea  așa că am publicat ceea ce am consderat că poate fi folositor citirilor noștri interesați de dezvoltare profesională.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără echipa care s-a strâns în jurul meu. Nu dimensiunea ei ci competența profesională ne-a ajutat să ne definim locul în piață, si pentru acest lucru îi mulțumesc.

Dacă cifrele nu m-ar obliga să țin socoteala aș spune că fac lucrurile astea dintotdeauna. Așa a fost să fie, ca la un moment dat cineva să mă ajute să văd cât de important este să te oprești. Iar dacă ar fi să o iau de la capăt, oricât de greu mi-a fost uneori, aș face la fel. Ceea ce mă reprezintă .

Cred tare mult că cel mai important lucru în viață este să nu renunți la visul tău. Dacă reușești să rămâi realist cât să-ți calibrezi forțele cu obiectivele pe care vrei să le atingi, atunci te vei bucura și de reușită.

Mulțumesc din suflet celor care au făcut parte din povestea primilor trei ani de viață ai Yourway :)!

Solicita o programare

Programeaza-te