Termeni si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea site-ului www.performanceway.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest site, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Site-ul www.performanceway.ro

Performanceway.ro poate contine link-uri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea acestui site. Performanceway.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt site.

3. Folosirea acestui site

Accesul pe acest site se face gratuit. Scopul site-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.
Pentru ca performanceway.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui site, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

– SITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA  ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST SITE.

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica performanceway.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui site in scop comercial. Performanceway.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui site.

5. Limitarea raspunderii

Performanceway.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest site. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor

Site-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui site ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

7. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; performanceway.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal;

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre performanceway.ro

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre performanceway.ro si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai performanceway.ro care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii acestui site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

8.Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Performanceway.ro poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, sa recititi periodic termenii si conditiile de utilizare a acestei site.

Utilizarea performanceway.ro de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Performanceway.ro si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ai platformei vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.